The Zookeeper's Wife

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Niki Caro med skuespillerne Petra Buckova, Marián Mitaš, Goran Kostić, Iddo Goldberg fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

'The Zookeeper's Wife' er et autentisk drama baseret på en international bestseller. Ægteparret Antonina og Jan Zabinski driver en zoologisk have i Warszawa, da nazisterne invaderer Polen. Sammen igangsætter de en storstilet indsats, der redder tusindvis af mennesker og dyr fra invasionsmagten.

The Zookeeper's Wife

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel The Zookeeper's Wife
Instruktør Niki Caro
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), verden krig II(world war ii), nazisterne(nazis), Holocaust, jødiske(jewish), Polen(poland), Dyrepasser(zookeeper)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere