Cake

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Nisha Ganatra med skuespillerne Jefferson Brown, Keram Malicki-Sánchez, Kasia Vassos, Reagan Pasternak fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En romantisk komedie, der gør kærligt grin med den omsiggribende giftefeber. Rejseskribenten Pippa lever og ånder for sin single-livsstil. Da hun rejser hjem for at tage til endnu et bryllup i vennekredsen, finder hun ud af, at hendes alvorligt syge far har brug for en ny chefredaktør på sit bryllupsmagasin, Wedding bells. Pippa påtager sig modvilligt opgaven og skal nu både vænne sig til at have et 9-til-5-job samt at arbejde under den mandlige vejleder, hendes far har udpeget.

Cake

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Cake
Instruktør Nisha Ganatra
Udgivelsesår 2005
Tags kvinde direktør(woman director), bryllup(wedding)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film