notorious bettie page, the

Er en Biografi, Drama film instrueret af Mary Harron med skuespillerne Jared Harris, Lili Taylor, Tara Subkoff, Gretchen Mol fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Bettie Page blev i 50'erne berømt og berygtet for sine dengang vovede pin-up billeder, der gjorde hende til et erotisk ikon i sin tid. En status som er bevaret den dag i dag. Med en religiøs konservativ baggrund falder Bettie Page nærmest over modelbranchen og poserer glad i bikini og lingeri, og snart stiller hun op med pisk, nylonstrømper, korset og lakstøvler i baglokalet hos Movie Star News. Men Betties opvækst fornægter sig ikke, så hun holder stædigt fast i sin tro og ser ikke selv noget forkert i billederne. Men i 50'ernes USA anses sex for en hemmelig besættelse, der kan skabe furore på højeste niveau i senatet, og snart bliver Bettie Page målet for en senathøring omkring de ulovlige pornografiske billeder.

notorious bettie page, the

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel notorious bettie page, the
Instruktør Mary Harron
Udgivelsesår 2005
Tags kvinde direktør(woman director), skole Pige(school girl), BDSM, fetichisme(fetishism), individualitet(individuality), naive
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film