waiting to exhale

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Forest Whitaker med skuespillerne Loretta Devine, Gregory Hines, Lela Rochon, Michael Beach fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I årevis har Savannah bedt Gud om at sende hende en ordentlig mand. Hun fik Lionel og den meget gifte Kenneth. Gud skylder hende vist en seriøs forklaring. Bernadine har lige fået af vide, at hendes mand - og forretningspartner - vil forlade hende til fordel for en hvid kvinde. Reaktionen udebliver ikke, selvom brandvæsenet gerne havde set, at hun brugte lidt andre metoder. Og for Robin og Gloria går det ikke meget bedre. Med sådan et liv er det godt, man har nogle venner, man kan stole på.

waiting to exhale

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel waiting to exhale
Instruktør Forest Whitaker
Udgivelsesår 1995
Tags baseret på roman(based on novel), enkelt mor(single mother), skilsmisse(divorce), interracial forholdet(interracial relationship), chick svirp(chick flick)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film