Prevenge

Er en Fantasy, Thriller, Drama film instrueret af Alice Lowe med skuespillerne Jo Hartley, Grace Calder, Eileen Davies, Tom Meeten fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Ruth har mistet sin mand og er gravid i syvende måned med en baby, som har en kommunikativ evne udover det sædvanlige - i hvert fald ifølge Ruth. Det er denne baby, der får hende til Wales, hvor hun begynder på en hævnaktion på de lokale, mens hun skal udholde mange af de nedvurderinger, det omkringværende samfund har på gravide kvinder. Og det er ikke det værste for Ruth, der fastholder troen på, at graviditet i det hele taget er en hæslig, straffende oplevelse. Så er det ikke så underligt, at hun til sidst får nok og afreagerer på omgivelserne.

Prevenge

Detaljer

Genre Fantasy, Thriller, Drama
Originaltitel Prevenge
Instruktør Alice Lowe
Udgivelsesår 2016
Tags hævn(revenge), graviditet(pregnancy), stemme over(voice over)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere