barbie - prinsessen og popstjernen

Er en Familie , Animation film instrueret af Ezekiel Norton med skuespillerne Ashleigh Ball, Tiffany Giardina, Kelly Sheridan, Jennifer Waris fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

I dette sprudlende, musikalske eventyr spiller Barbie hovedrollen som Tori, den venlige prinsesse af Meribella, der er mere til sang og dans end til royale pligter. Da hendes yndlingspopstjerne Keira besøger kongeriget, opdager pigerne, at de har mange ting tilfælles, blandt andet en magisk hemmelighed, der gør, at de kan komme til at ligne hinanden. Til at begynde med virker det som en fantastisk god idé at bytte plads, men snart opdager pigerne, at den andens liv ikke er helt så let, som det ser ud til! Men kongeriget Meribella har sin egen magiske hemmelighed, og da den bliver stjålet, kommer hele riget i fare. Kan ægte venskab mon redde situationen? En spændende, musikalsk hyldest med fantastiske sange, flotte kjoler og gode, nye venner, der beviser, at det allerbedste, man kan være, er sig selv.

barbie - prinsessen og popstjernen

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel barbie - prinsessen og popstjernen
Instruktør Ezekiel Norton
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere