Rules Don't Apply

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Warren Beatty med skuespillerne Joshua Malina, Ashley Hamilton, Dabney Coleman, Oliver Platt fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Marla og Frank er begge nyansatte hos Howard Hughes, og da de mødes, er det kærlighed ved første blik. De må dog skjule deres følelser for hinanden, da Mr. Hughes ikke tillader ansatte at være i forhold med hinanden. Hughes’ aparte opførsel udfordrer både deres værdier og deres kærlighed til hinanden, og deres liv bliver forandret for altid.

Rules Don't Apply

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Rules Don't Apply
Instruktør Warren Beatty
Udgivelsesår 2016
Tags milliardær(billionaire), skuespillerinde(actress), excentrisk(eccentric), driver, howard hughes, christian kvinde(christian woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere