pete's christmas

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Nisha Ganatra med skuespillerne Zachary Gordon, Jacob Kraemer, Rick Roberts, Molly Parker fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Pete på 14 har den værste juleaften. Forældrene glemmer hans gave, hans brødre Kenny og Jake får alt opmærksomheden, nabopigen Katie ser hans underbukser ved et uheld, og hans farfar er som altid gnaven. Men dermed er det ikke slut, for da Pete vågner næste morgen gentager miseren sig. Og igen den næste dag. Pete udnytter først gentagelserne til sin egen fordel. Indtil han fatter, at hans mission er at gøre verden omkring ham bedre, så julen bliver den hyggelige oplevelse, der bringer hele familien tæt sammen igen.

pete's christmas

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel pete's christmas
Instruktør Nisha Ganatra
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere