The Little Rascals Save The Day

Er en Familie , Komedie film instrueret af Alex Zamm med skuespillerne Lex Medlin, Drew Justice, Isaiah Fredericks, Jenna Ortega fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

Bliv en del af morskaben med Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheat, Hunden Petey og hele slænget. Mens de er i gang med deres sædvanlige spillopper! The Rascals gør alt, hvad de kan for at skaffe de fornødne penge til at redde deres bedstemors bageri. Det eneste problem er, at de ikke kan gøre noget som helst rigtigt! Fra forkludret kæledyrsvask til en frygtelig taxa-tjeneste er det umuligt at tjene så meget som en øre. Deres eneste håb er at vinde pengepræmien ved den lokale talentkonkurrence - men har du nogen sinde hørt Alfalfa synge?

The Little Rascals Save The Day

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel The Little Rascals Save the Day
Instruktør Alex Zamm
Udgivelsesår 2014
Tags crianças, infantil
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere