peters landlov

Er en Romantik, Familie , Komedie film instrueret af Ebbe Langberg med skuespillerne Jan Priiskorn Schmidt, Inger Lindvad, Ole Gundermann, Arne Seldorf fra 1963

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Skibet anløber København og efter lang tid til søs er de fleste vilde efter at komme i land. Men hvem gider at have den meget unge styrmandselev på slæb?. Ham, som ellers kun tænker på mad og en speciel ung pige. Ved deres besøg hos pigen forveksles de som forretningsmænd, som pigens far har ventet på - det sætter for alvor gang i løjerne.

peters landlov

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel peters landlov
Instruktør Ebbe Langberg
Udgivelsesår 1963
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere