Til Svigerfar Skiller Os Ad

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Rick Famuyiwa med skuespillerne Lance Gross, Carlos Mencia, Regina King, Gina Rodriguez fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Alle er inviteret med til Our Family Wedding, den hylende morsomme og hjertevarme komedie med en stjernespækket rolleliste, inklusiv Oscar-vinder Forest Whitaker og stand-up stjernen Carlos Mencia. Da de to studerende Marcus og Lucia (Lance Gross og America Ferrera fra Ugly Betty) overraskende annoncerer deres forlovelse, truer deres uenige fædre (Whitaker og Mencia) med at forvandle drømmebrylluppet til et kæmpe slagsmål. Tilføj en række excentriske familiemedlemmer og kultursammenstød, og så har du opskriften på en fantastisk sjov og vanvittig oplevelse, som du ikke må gå glip af!

Til Svigerfar Skiller Os Ad

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Our Family Wedding (HD)
Instruktør Rick Famuyiwa
Udgivelsesår 2010
Tags duringcreditsstinger, bryllup(wedding), interracial ægteskab(interracial marriage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film