Evening

Er en Romantik, Drama film instrueret af Lajos Koltai med skuespillerne Glenn Close, Patrick Wilson, Hugh Dancy, Cheryl Lynn Bowers fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I dette drama følger vi Ann Grant og hendes døtre, Constance og Nina, som ser tilbage på en fortid fyldt med romantik og en nutid præget af stærke følelser. Da Ann ligger for døden, bliver hun overvældet af minder, som hun vil give videre til døtrene. Der er tale om afgørende øjeblikke i hendes liv, 50 år tilbage i tiden, dengang Ann var en ung kvinde. I 1950'erne blev hun nemlig forelsket i Harris, en mand, hun aldrig siden har kunnet glemme.

Evening

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Evening
Instruktør Lajos Koltai
Udgivelsesår 2007
Tags nye Kærlighed(new love), døende og død(dying and death), bedste ven(best friend), venskab(friendship), mor(mother), bryllup(wedding), mor datter forholdet(mother daughter relationship), sommer(summer), bruden(bride)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film