freud flytter hjemmefra

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Susanne Bier med skuespillerne Palle Granditsky, Ghita Nørby, Gunilla Röör, Jessica Zandén fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 25-årige datter Angelique, der studerer psykologi og derfor har kælenavnet Freud, bor stadig hjemme. Hun har svært ved at frigøre sig fra den dominerende mors indflydelse, selvom hun kaster sig ud i en affære med en ung mand. I anledning af moderens 60-års fødselsdag kommer de andre børn også hjem: sønnen, der er bøsse og bor i USA med sin ven, og den anden datter, der bor i Israel og er gift med en strengt ortodoks jøde, hvis holdninger hun har antaget - på overfladen. Da det viser sig, at den ellers så stærke mor er alvorligt syg af kræft, reagerer de enkelte familiemedlemmer forskelligt, og der bliver talt om ting, der hidtil har været tabu.

freud flytter hjemmefra

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel freud flytter hjemmefra
Instruktør Susanne Bier
Udgivelsesår 1991
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere