min søsters børn på bryllupsrejse

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Jan Priiskorn Schmidt, William Rosenberg, Jan Priiskorn-Schmidt, Karl Heinz Neumann fra 1967

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Erik og Lisbeth skal giftes og derefter på bryllupsrejse til Østrig. Da mor og far skal have endnu en baby beslutter de fire små at tage med på bryllupsrejse. De gemmer sig i campingvognen og kommer usete til Østrig. Da de ikke har pas med kan Erik ikke bare sende dem hjem. Børnene står i deres mors pas og da hun er på hospitalet for at føde bliver Lisbeth og Erik nødt til at tage sig af børnene. Det giver en masse sjove forviklinger mellem brudeparret og børnene. Erik og Lisbeth gør nu hvad de kan, for bare et få enkelte øjeblikke alene. Der sker dog hele tiden noget, så det bliver en uforglemmelig bryllupsrejse med min søsters børn.

min søsters børn på bryllupsrejse

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel min søsters børn på bryllupsrejse
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1967
Tags kvinde direktør(woman director), kulturforbørn.dk, ibens film
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere