Magnetisørens femte vinter

Er en Romantik, Drama film instrueret af Morten Henriksen med skuespillerne Börje Ahlstedt, Malin Cederblad, Erland Josephson, Johanna Sällström fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En gådefuld fremmed ved navn Meisner kommer i 1819 til en lille by i Nordsverige. Han kalder sig selv magnetisør og proklamerer, at han med en blanding af hypnose og healing kan helbrede sygdomme som byens læger står magtesløse overfor. Det varer ikke længe før lægerne ønsker ham ud af byen, men det lykkes Meisner at vinde den populære og respekterede Dr. Selanders tillid. Dr. Selanders datter, Maria, er blind efter en ulykke i barndommen, og Selander beslutter at lade Meisner gøre et forsøg på at helbrede hende. Til alles forundring lykkes det ham at give Maria synet tilbage. Byen er på den anden ende. Selander er lykkelig, men snart blandes hans glæde med uro, for Maria er blevet lidenskabeligt forelsket i den fascinerende fremmede. Og samtidig har Meisner fået en indædt fjende i den unge læge Dr. Stenius, der også bejler til Maria. Snart begynder det at svirre med rygter om magnetisørens fortid og om voldtægt og bedrag.

Magnetisørens femte vinter

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Magnetisörens femte vinter
Instruktør Morten Henriksen
Udgivelsesår 1999
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere