Film Stars Don't Die in Liverpool

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Paul McGuigan med skuespillerne Frances Barber, Bentley Kalu, Edward Bourne, Tom Brittney fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

Vi følger romancen mellem den klassiske Hollywood-skuespillerinde Gloria Grahame og den betydeligt yngre Peter Turner. Historien begynder, da Gloria Grahame kollapser på et teater et sted i England i 1981. Det eneste, hun ønsker, er at blive flyttet til Peter Turners hjem, så hun kan komme sig i hans selskab. Igennem flashback får vi historien om, hvordan deres forhold startede 2 år tidligere, og derigennem udviklede der sig et usædvanligt, romantisk drama, der synes dømt til en tragisk afslutning.

Film Stars Don't Die in Liverpool

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel Film Stars Don't Die in Liverpool
Instruktør Paul McGuigan
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere