løs på tråden

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Michael Gordon med skuespillerne Lee Patrick, Hayden Rorke, Doris Day, Julia Meade fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Den uhæmmende beretning om en sorgløs ungkarl og en sorgløs karrierekvinde og de hylende morsomme ting, der sker, når de støder sammen. Brad Allen er en sangskriver og berygtet playboy. Jan Morrow, er næbbet indretningsarkitekt. De deles om en telefon, som giver dem anledning til stor modvilje mod hinanden. Men da Brad til sidst får sat et ansigt og en krop på Jan, udvikler begivenhederne sig til noget, der giver ”I krig og kærlighed gælder alle kneb” nyt indhold.

løs på tråden

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel løs på tråden
Instruktør Michael Gordon
Udgivelsesår 1959
Tags Kærlighed(love), millionær(millionaire), telefon(telephone), texaner(texan), interiør dekoratør(interior decorator)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film