bertram & co

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Hans Kristensen med skuespillerne Karl Bille, Pelle Bang Sørensen, Bente Eskesen, Niels Anders Thorn fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Bertram er en lille knægt på 7 år og han har sommerferie. Da pengene er små i Bertrams familie, får far job som vinduespudser i Stormagasinet. Han låner 30.000 kr. og bliver snydt godt og grundigt af direktøren og nu vil familien have hævn. Onkel Georg, der har haft et uventet ophold på statens regning i julen, aflægger familien et besøg og har en plan, der med garanti går i vasken. Lille Bertram smører tjære i hovedet og er nu chef for banden "den uldne sok". Den stenrige Sheik Abdullah kommer til København for at leje verdens dyreste diamant til Stormagasinet som reklame, men Sheik Abdullah kommer et par dage tidligere i skikkelse af Bertram, prins af Vanløse. Bertrams plastikring bliver lejet ud til 100.000 kr. , så der er plads til både sommerferie og at betale lånet tilbage. MEN så er der lige det med Bertram, der skaller og den rigtige sheik der faktisk kommer tidligere.

bertram & co

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel bertram & co
Instruktør Hans Kristensen
Udgivelsesår 2002
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere