Livet længe leve

Er en Biografi, Drama film instrueret af Penny Marshall med skuespillerne Peter Stormare, Mel Gorham, Robert DeNiro, Julie Kavner fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En læge formår at "vække" en katatonisk patient (De Niro), der til gengæld lærer den stilfærdige læge at tage for sig af livets buffet. Robin Williams og Robert De Niro spiller hovedrollerne i dette Oscar-nominerede drama baseret på lægen Oliver Sachs bog om sit arbejde med katatoniske patienter på et psykiatrisk hospital i New York.

Livet længe leve

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Awakenings
Instruktør Penny Marshall
Udgivelsesår 1990
Tags kvinde direktør(woman director), Hospital, mirakel(miracle), håber(hope), sygdom(illness), koma(coma), medicinsk eksperiment(medical experiment), frustration, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film