mig og mama-mia

Er en Familie , Diverse film instrueret af Erik Clausen med skuespillerne Erik Clausen, Henrik Halberg Nielsen, Arne Vang Jørgensen, Leif Sylvester Petersen fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Familiefilm for hele familien om den elleveårige Rikke (Christina Haagensen), der bor alene med sin far (Michael Falch) i et københavnsk slumkvarter. En dag vinder hun en pony i et cornflakeslotteri. Rikkes far er ikke glad for at få hesten, som hun kalder Tarzan, installeret i lejligheden på anden sal. Tarzan skaber imidlertid glæde og omvæltninger for flere af kvarterets skæve eksistenser og bevirker, at faderen bliver gode venner med Rikkes lærerinde (Tammi Øst). Da Rikke møder ponyens tidligere ejer, som var nødt til at sælge den og i øvrigt kaldte den Mama Mia, finder man også en løsning.

mig og mama-mia

Detaljer

Genre Familie , Diverse
Originaltitel mig og mama-mia
Instruktør Erik Clausen
Udgivelsesår 1989
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere