natlogi betalt

Er en Diverse, Drama film instrueret af Anker Johannes Allen med skuespillerne Jytte Elga Olga, Malene Schwartz, Bertel Lauring, Paul Hagen fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På en bar i København er størstedelen af gæsterne unge amerikanere på orlov og ganske unge piger, de såkaldte "amerikanerpiger". Den ene af dem er filmens hovedperson, Bente. Hvad har egentlig fået denne purunge, lyse pige ind i dette miljø? Herom handler "Natlogi betalt".

natlogi betalt

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel natlogi betalt
Instruktør Anker Johannes Allen, Anker Sørensen, Johannes Allen
Udgivelsesår 1957
Tags prostitution
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film