Greven på Liljenborg

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Henrik Bentzon, Peter Marcell, Jørgen Blaksted, Henry Nielsen fra 1964

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det noget forfaldne, men underskønne gamleslot, Liljenborg, ejet af en - i sand landadelig stil - falleret greve; hushovmesteren viser turister rundt, mens familien skjuler sig i gemakkerne for kreditorerne fra de forlængst forfaldne prioriteter. Men såvel den unge greve, hans velbyrdige mor, hans elskelige tante som hans noget særprægede fætter er uvidende om, hvor nær katastrofen egentlig er: en initiativrig, pengestærk industrimagnat er ude efter hele godset for ud til havet af anlægge en fiskerihavn, sildemelsfabrik, etc., og han har derfor - i sin datters navn - opkøbt prioriteterne.

Greven på Liljenborg

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Alt for kvinden
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1964
Tags Castle, kvinde direktør(woman director), landdistrikter(rural), aristokratiske(aristocratic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film