Far Til Fire På Bornholm

Er en Familie film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Flemming Dyjak, Marteng Petersen, Henry Nielsen, Agnes Rehni fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Sommerferien står for døren. Peter skal passe en lægepraksis på Bornholm, mens far til fire skal blive i København. Så vinder Anders og far 5.000,- kr. De beslutter at bruge nogle af pengene på en tur til Bornholm. Familien overnatter i telt, hvilket ikke går helt stille af sig. Lille Per bliver gode venner med drengen Torben, der er psykisk lam efter sine forældres død. Da Per finder ud af, at man kan chockbehandle lammelse, ved at give patienten et nyt chock, går han straks i aktion.

Far Til Fire På Bornholm

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Far til fire på Bornholm
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1959
Tags ferie(holiday), kulturforbørn.dk, ibens film
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film