Cirkus

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Charles Chaplin med skuespillerne Henry Bergman, Tiny Sandford, George Davis, John Rand fra 1928

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Da vi møder Chaplins vagabond første gang i denne komiske perle, er han i sin sædvanlige knibe. Han er på spanden og sulter. Snart bliver han forelsket, men mister pigen igen. Da han bliver forvekslet med en lommetyv og forfulgt af en betjent ind et cirkustelt, bliver vagabonden en stjerne, da de jublende gæster tror, at hans flugt fra lovens lange arm er et cirkusnummer. Blandt de klassiske højdepunkter er den vanvittige sekvens i "det tossede hus", en sketch, som han forvandler til det rene kaos og hans forsøg på at gå på line, mens to aber klamrer sig til hans hoved. Det er komik uden sikkerhedsnet!

Cirkus

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Circus
Instruktør Charles Chaplin, Charlie Chaplin
Udgivelsesår 1928
Tags cirkus(circus), Charlie Chaplin
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere