premiere i helvede

Er en Diverse, Drama film instrueret af Peer Guldbrandsen med skuespillerne Preben Lerdorff Rye, Astrid Villaume, Karl Stegger, Hanne Borchsenius fra 1964

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Melodrama om en berømt skuespiller (Preben Lerdorff Rye), hvis karriere og mentale habitus plages af rygter om, at han skulle have forgiftet sin afdøde kone. Filmen viser med flash-backs omstændighederne ved konens død, men den plagede mand vil 'i nutiden' ikke desto mindre gennemføre sit arbejde som skuespiller - også selv om populariteten er på frysepunktet. Det er en mørk film og tungsindig film med et psykologisk menneskeligt drama placeret i en nådesløs hverdag. En sjælden teknisk detalje er et afsnit med opførelsen af 'Trold kan tæmmes', der er i farver - i kontrast til resten af filmens sort/hvide billeder.

premiere i helvede

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel premiere i helvede
Instruktør Peer Guldbrandsen
Udgivelsesår 1964
Tags

Anmeldelser

Skuespillere