Bulletproof Monk

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Paul Hunter med skuespillerne Mako Iwamatsu, Sean Bell, Victoria Smurfit, Rob Archer fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Skriftrullen indeholder de gamle martial arts mestres guddommelige hemmelighed om uovervindelig styrke og evig livskraft. Vogteren, den udvalgte munk, forsvarer med sit eget liv hemmeligheden. Men hans æra er ved at udrinde og tiden er inde til at overdrage kaldet. Munkens søgen fører ham til USA. I storby-ghettoen konfronterer skæbnen ham med den mest usandsynlige kandidat, en streetsmart småsvindler. Sammen må den disciplinerede, kamphærdede munk og den rebelske gadeknægt beskytte skriftrullen.

Bulletproof Monk

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie
Originaltitel Bulletproof Monk
Instruktør Paul Hunter
Udgivelsesår 2003
Tags hjemløse person(homeless person), Munk(monk), falder(fall), injektion(injection), kniv kæmpe(knife fight), Rul(scroll), den kraft(the force)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film