Karlsvognen

Er en Familie film instrueret af Birger Larsen med skuespillerne Palle Granditsky, Jesper Pedersen, My Lindström, Morten Schaffalitzky fra 1992

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Tias og Linda er alene med deres mor. Moderen er kunsthåndværker og familien har flyttet en del rundt i Danmark. Da moderen arver et hus i Sverige, efter sin faster, drager familien til Sverige. Tias får hurtigt en ny ven i Tubbe, men kommer også allerede den første dag i skolen på kant med bøllen Sven-Erik. I hjemmet begynder der at ske mærkelige ting - stuen bliver endevendt, moderens værksted bliver smadret, der er en hugorm i postkassen. Tias tager sammen med Tubbe kampen op mod Sven-Erik, men er det nu også ham der står bag de mærkelige hændelser.

Karlsvognen

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Karlsvognen
Instruktør Birger Larsen
Udgivelsesår 1992
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere