Brother Bear 2

Er en Fantasy, Animation film instrueret af Ben Gluck med skuespillerne Benjamin Bryan, Mandy Moore, Dave Thomas, Michael Clarke Duncan fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Kenais barndomsven Nita, står foran sit livs udfordring, da hun skal giftes med jægeren Atka. Men De Store Ånder har andre planer med hende. Den magiske amulet hun bærer, har nemlig forbundet hendes sjæl med Kenai, så for at hun kan gifte sig, skal de først bryde de stærke bånd til hinanden. Men der er bare ét lille problem: Kenai er en bjørn! Sammen tager de af sted for at lede efter svar fra fortiden, og for at finde ud af hvad der engang førte dem sammen… Igen møder vi elgene Rod og Stub, men vi møder også de nye elgdamer Anja og Katja, og så selvfølgelig Koda, vildmarkens frækkeste bjørn!

Brother Bear 2

Detaljer

Genre Fantasy, Animation
Originaltitel Brother Bear 2
Instruktør Ben Gluck
Udgivelsesår 2006
Tags Grizzly Bjørn(grizzly bear), skov(forest), menneskelige at blive-dyr forholdet(human being-animal relationship), dvale(hibernation), elg(moose)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere