Christmas Eve

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Mitch Davis med skuespillerne Christina Chong, Max Casella, James Roday, Patrick Stewart fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Da en strømafbrydelse fanger seks forskellige grupper newyorkere inde i elevatorer Juleaften, opdager de, at latter, romantik og lidt julemagi klarer problemerne - og forandrer deres liv på uventede måder. En hjerteløs ejendomsspekulant klamrer sig til livet i en usikker byggepladselevator højt oppe over jorden. Uventede forhold blomstrer for en musiker, som er fanget sammen med sine dysfunktionelle orkesterkolleger, og en håbefuld modefotograf hænger på en indadvendt advokatsekretær i sin ejendom. En grov HR-chef er fanget sammen med en medarbejder, han lige har fyret, og en kynisk læge og hans dødende patient tvinges til at tænke over, hvad de mener om hinanden.

Christmas Eve

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Christmas Eve
Instruktør Mitch Davis
Udgivelsesår 2015
Tags jul(christmas), læge(doctor), fotograf(photographer), bil ulykke(car accident), kirurg(surgeon), elevator, magt strømafbrydelse(power outage), orkester(orchestra), fast i elevator(stuck in elevator)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere