Forelsket i København

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Finn Henriksen med skuespillerne Mimi Heinrich, Poul Thomsen, Keld Markuslund, Ove Rud fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Jan og hans orkester kommer tilbage fra en turné i Sverige, hvor de havde rimelig succes, men også brugte alle de penge, som de tjente. Deres gamle spillested er i mellemtiden blevet nedlagt og grunden er en byggeplads. Jan og hans venner flytter ind hos Jans onkel, der er musikprofessor og i øjeblikket i Japan. Da der kommer en ung svensk pige, Maj, der ønsker at gå til sangundervisning hos professoren, træder Jan til som professor. Dette giver trods alt penge til mad.

Forelsket i København

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Forelsket i København
Instruktør Finn Henriksen
Udgivelsesår 1960
Tags Romance, romantisk(romantic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film