F for Får - Filmen

Er en Komedie, Animation film instrueret af Richard Starzak med skuespillerne Henry Burton, Sophie Laughton, Sean Connolly, Dhimant Vyas fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Fåret Frode keder sig lidt på bondegården, så han pønser på at tage en fridag. Desværre resulterer hans plan i, at en løbsk campingvogn fører bondemanden langt, langt ind i den store by. Efter et slag i hovedet har bonden også mistet hukommelsen, så Frode har ikke andet valg end at vove sig væk fra gården og ind til byen for at redde bondemanden hjem igen.

F for Får - Filmen

Detaljer

Genre Komedie, Animation
Originaltitel Shaun the Sheep Movie
Instruktør Richard Starzak, Richard Starzack, Mark Burton
Udgivelsesår 2015
Tags forklædning(disguise), hund(dog), bedste ven(best friend), landskab(countryside), Hospital, landmand(farmer), baseret på tv serien(based on tv series), hukommelse tab(memory loss), får(sheep), City, Nej dialog(no dialogue), indlæggelse(hospitalization), Claymation, Frisør(hairstylist), får Farm(sheep farm), KoLay, kulturforbørn.dk, cæcilies børneanimations- og tegnefilm
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film