Wimpy Kid: Det seje træk

Er en Familie , Komedie film instrueret af David Bowers med skuespillerne Chris Coppola, Jason Drucker, Alicia Silverstone, Dylan Walters fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Gør dig klar til at tage med ud på mere sjov og \"wimpy\" ballade! I Wimpy Kid: Det seje træk - Heffley-familiens roadtrip til bedstes 90 års fødselsdag - tager en vild drejning takket været Gregs påfund om at deltage i en videospils-messe. Dette eventyr tværs gennem landet er baseret på en af historiens bedst sælgende bogserier og giver Heffley-familien en oplevelse, de sent vil glemme! OBS: Engelsk tale.

Wimpy Kid: Det seje træk

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Instruktør David Bowers
Udgivelsesår 2017
Tags familie(family), eventyr(adventure), tur(trip)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere