trespassing

Er en Gyser, Thriller film instrueret af James Merendino med skuespillerne Will Rokos, Clayne Crawford, Jeff Galpin, Ashley Scott fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

For tyve år siden kvalte Carl Bryce sin hund, dræbte sin far med en hækkesaks, satte ild til sin mor og dernæst sig selv. I dag er den sociologistuderende Mark i gang med at skrive en opgave om, hvad der skaber myter. Han har hørt om et delvist nedbrændt hus, dybt i de mørke skove, som forsager sindssyge og død over alle, der besøger det. Sammen med fire intetanende venner trodser han alle advarsler og tager af sted. Men i all myter findes der en virkelighed - og i dødens hus findes der et levende levn fra dets blodige fortid.

trespassing

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel trespassing
Instruktør James Merendino
Udgivelsesår 2004
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere