Den of Thieves

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Christian Gudegast med skuespillerne Eric Braeden, Mo McRae, Maurice Compte, Meadow Williams fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

I Los Angeles' kriminelle miljø følger vi en bande af succesfulde bankrøvere og den eliteenhed, som prøver at fange dem. Personernes veje mødes på kryds og tværs, mens planerne om et tilsyneladende umuligt kup mod Federal Reserve Bank tager form. ”Den of Thieves” er lige dele spændingsmættet actionfilm og psykologisk drama og giver den klassiske formel med politi og røvere et tiltrængt boost, hvor linjen mellem de gode og onde er udvisket.

Den of Thieves

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Den of Thieves
Instruktør Christian Gudegast
Udgivelsesår 2018
Tags Los Angeles, Bank røveri(bank robbery), død(death), skilsmisse(divorce), Heist, bil Chase(car chase), donut, donut shop
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere