Snow White: A Tale of Terror

Er en Fantasy film instrueret af Michael Cohn med skuespillerne Andrew Tiernan, Brian Glover, Gil Bellows, Anthony Brophy fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Engang for længe siden, i et land langt væk, lægger den onde Claudia morderiske planer for sin steddatter, Lillian. Det lykkes heldigvis Lillian at flygte ind i skoven, hvor hun søger tilflugt i en gammel ruin sammen med syv vagabonder. Men Claudia har bestemt ikke opgivet at komme Lillian til livs, og hun er ikke bleg for at bruge løs af den sorteste magi.

Snow White: A Tale of Terror

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Snow White: A Tale of Terror
Instruktør Michael Cohn
Udgivelsesår 1997
Tags Castle, midten aldre(middle ages), adel(nobility), toxication, trin mor(step mother), spejl(mirror), jalousi(jealousy), eventyrets figur(fairy-tale figure), Apple
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere