The Handmaiden

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Park Chan-wook med skuespillerne Jin-Woong Jo, Lee Dong-Hwi, Kim Min-hee, Min-Hee Kim fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I 1930´ernes Japansk-besatte Korea ansættes pigen Sookee som tjenestepige for den japanske rigmandsdatter, Hideko, der lever et tilbagetrukket liv på en stor landejendom med hendes dominerende onkel. Men Sookee har en hemmelighed. Hun er i virkeligheden en tyv og arbejder for en svindler, der håber at Sookee kan hjælpe ham med at forføre rigmandsdatteren, så han kan få del i familieformuen. Men ikke alt går som man regner med i Park Chan Wooks fortælling om intriger, bedrag og seksuel forblændelse.

The Handmaiden

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel 아가씨
Instruktør Park Chan-wook, Chan-wook Park
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde nøgenhed(female nudity), con mand(con man), lesbianism, eksplicit Køn(explicit sex), lesbisk Køn(lesbian sex), lommetyv(pickpocket), Plot, con kvinde(con woman), klipning(scissoring)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere