min søsters børn

Er en Familie , Diverse film instrueret af Tomas Villum Jensen med skuespillerne Niels Olsen, Peter Lambert Larsen, Mikkel Sundø, Laura Christensen fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Det hele starter hos Michael Meyerheim i Go'moren Danmark, hvor den anerkendte børnepsykolog Erik Lund er gæst, sammen med Bubber. De debatterer Erik Lunds bog: Barnlige børns bedrifter.Teorierne bliver sat på hård prøve, da han skal passe søsterens fem særdeles livlige børn i alderen tre til seksten.Huset er sat til salg, hvilket absolut ikke passer børnene, så de får overtalt onklen til at være med til at gøre huset i stand.Efter diverse prøvelser, for både Erik Lund og ikke mindst nabokonen, og en afstikker til Bakken, nærmer tiden sig, hvor børnenes forældre vender hjem.Vil de mon stadig sælge huset???

min søsters børn

Detaljer

Genre Familie , Diverse
Originaltitel min søsters børn
Instruktør Tomas Villum Jensen
Udgivelsesår 2001
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere