Løvernes konge 3: Hakuna matata

Er en Animation film instrueret af Bradley Raymond med skuespillerne Julie Kavner, Whoopi Goldberg, Edward Hibbert, Robert Guillaume fra 2004

Sammenlign priser

Køb
99 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Fortsæt et lille stykke længere og drej til venstre. Dér, et eller andet sted, finder du Timon og Pumba i Løvernes Konge 3 - Hakuna Matata, som er deres egen skrupskøre version af det storslåede eventyr. En film om alt det, der skete omkring, på og ved Kongesletten. Fortællingen begynder da spasmageren Timon forlader sin familie for at finde sit eget paradis. I det høje græs på savannen finder han noget helt andet: Det snuskede og pruttende vortesvin Pumba! De bliver gode venner og møder en dag løveungen Simba. Hvad de ikke ved er, at Simba i virkeligheden er den rigtige Løvernes Konge, og at de kommer til at spille en vigtig rolle i hans kommende eventyr. Se alt hvad der skete fra Timon og Pumbas egen personlige og hysterisk morsomme synsvinkel. Hvis du kan lide Løvernes Konge, bør du ikke gå glip af Løvernes Konge 3 - Hakuna Matata!

Løvernes konge 3: Hakuna matata

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel The Lion King 1½
Instruktør Bradley Raymond
Udgivelsesår 2004
Tags bedste ven(best friend), efterfølger(sequel), Afrika(africa), Royalty, løve(lion), gris(pig)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere