bling

Er en Familie , Animation film instrueret af Wonjae Lee med skuespillerne Jim Breuer, Jason Mewes, Jennette McCurdy, Jason Kravits fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Dansk
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Sam er mekaniker i forlystelsesparken ‘RoboWorld’, hvor han samler mekaniske forlystelser og dagdrømmer om hans barndoms-kæreste Sue, som nu er en populær nyhedsvært på byens største TV-station. Da Sam får en idé om, at det kræver en Bling Ring og et omhyggeligt gennemtænkt nummer for at få Sue til at interessere sig for ham, beslutter han sig for at bejle til hende under RoboWorlds store Valentinsdag parade show. Men Sams planer bliver forpurret, da skurken Oscar dukker op med sin egen Super Bling Ring, der ved et tryk på en knap kan vække en kæmperobot til live der skal ødelægge hele byen. Og da Oscar bytter rundt på ringene og stikker af, så er det op til Sam at samle hans hold af robotter for at opspore ringen og redde byen. På vejen lærer han, at det trods alt ikke er Bling men mod, der kan overvinde både hjerte og sind.

bling

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel bling [orig.]
Instruktør Wonjae Lee, Kyung Ho Lee
Udgivelsesår 2016
Tags superhelte(superhero), robot, Super skurk(super villain), Tema Park(theme park), bryllup ring(wedding ring), valentine's dag(valentine's day), forslag(proposal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film