Great Debaters

Er en Biografi, Drama film instrueret af Denzel Washington med skuespillerne Jackson Walker, Samuel Elliott Whisnant, Ahmad Powell, Justice Leak fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I midten af 1930'erne underviser professor Melvin Tolson debatklassen på Wiley College i Texas, USA. Skoleåret igennem deltager klassen i konkurrencer mod andre skoler og vinder stort set samtlige debatter. Det ekstraordinære er, at eleverne fra Wiley College er den første klasse med sorte elever, som når de nationale debat-konkurrencer. Overraskelsen er stor, da klassen modtager en invitation til at dyste mod de regerende nationale mestre fra det prestigefyldte Harvard University.

Great Debaters

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel The Great Debaters
Instruktør Denzel Washington
Udgivelsesår 2007
Tags biografi(biography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film