Doomsday

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Neil Marshall med skuespillerne Rick Warden, Henie Bosman, Jason Cope, Sean Pertwee fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En dødbringende pest kendt under navnet "Høstkarlsvirusen" bryder ud i Storbritannien og efterlader i hundred tusindvis af døde i kølvandet. De desperate myndigheder evakuerer så mange overlevende som overhovedet muligt fra det smittede område og bygger efterfølgende en mur, der forhindrer resten i at flygte. Tredive år senere med muren intakt og de indespærrede ofre næsten glemt bryder virusen ud igen. Myndighederne beslutter at sende et undersøgelsesteam under ledelse af major Eden Sinclair ind i heksekedlen for at undersøge helbredelsesmulighederne.

Doomsday

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Doomsday
Instruktør Neil Marshall
Udgivelsesår 2008
Tags Dystopia, karantæne(quarantine), futuristisk(futuristic), sværd kæmpe(sword fight), dødbringende virus(lethal virus)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film