firmaskovturen

Er en Komedie, Diverse film instrueret af John Hilbard med skuespillerne Jesper Langberg, Judy Gringer, Lisbet Dahl, Bjørn Puggaard-Müller fra 1964

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Medarbejderne på Simonsensbijouterifabrik er ikke kun eksperteri julefrokoster. Også firmaskovture harde helt tjek på. Madkurvene bugner,og de våde varer er bestemt hellerikke glemt, da personalet i lejet busbegiver sig mod Bakken. Øl og brændevin nedsvælges i kaskader.I takt med at sprutten hældes indenbords hældes hæmningerne ud. I mere end løftet stemning falder den ene medarbejder i efter den anden. Og bussen?Ja, den kan også være svær at finde isprut-tågen! Løjerne vil ingen ende tage,og det vil latteren med garanti heller ikke.

firmaskovturen

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel firmaskovturen
Instruktør John Hilbard
Udgivelsesår 1964
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere