idioterne

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Lars von Trier med skuespillerne Anne-Grethe Bjarup Riis, Erik Wedersøe, Trine Michelsen, Bent Sørensen fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe unge mennesker har fundet sammen om et projekt: at finde deres indre idiot. De optræder som 'spassere', når de færdes ude i samfundet, og nyder ellers bare livet sammen i Stoffers onkels store villa i Søllerød - en villa, der ellers stod tom, fordi Stoffer skulle forsøge at sælge den for onklen. De udfordrer dagligt hinanden og deres omgivelser med deres idiot-lege. Til slut i filmen kommer Stoffer med den ultimative udfordring: de skal turde være idioter, når de er sammen med deres nærmeste. Men denne udfordring er så stor, at den også bliver kollektivets endeligt - dog først efter at vi finder ud af, at en af pigerne bærer på en hemmelighed, der måske har drevet hendes indre idiot.

idioterne

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel idioterne
Instruktør Lars von Trier
Udgivelsesår 1998
Tags teater Milieu(theatre milieu), dogme 95, mentalt deaktiveret(mentally disabled), kun Køn(unsimulated sex), idiot, livsstil(lifestyle), psykologi(psychology), gruppe Køn(group sex), hån(mockery), frihed(freedom), sociale coercions(social coercions), kommune(commune), selvbevidsthed(self-awareness), reklame(publicity), iscenesættelse(staging), kropslig deaktiveret person(bodily disabled person), test af mod(test of courage), normalitet(normality), sociale kontrol(social control), simulering(simulation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film