Krummerne 3: Fars gode idé

Er en Familie , Komedie film instrueret af Sven Methling med skuespillerne Tomas Villum Jensen, Torben Zeller, Lukas Forchhammer, Paul Hagen fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da familien Krumborg (Karen Lise Mynster, Dick Kaysø, Benjamin Rothenborg Vibe, Line Kruse og Lukas Forchammer) flytter tilbage i deres gamle lejlighed, sker der ting og sager. For samtidig har Ivan (Jarl Friis-Mikkelsen) og Boris (Peter Schrøder), de to ærketumpede forbrydere, tænkt sig at udføre deres næste 'geniale' kup i Krummernes hus. Som sædvanlig er det Ivan, der må pukle, da Boris har fundet en passende stilling til ham som viceværtassistent i huset. Hermed har de adgang til alle lejlighederne - og uheldigvis for dem også til den ikke helt almindelige Krummefamilies hyggelige hule.

Krummerne 3: Fars gode idé

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Krummerne 3: Fars gode idé
Instruktør Sven Methling
Udgivelsesår 1994
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere