Et Frækt Tilbud

Er en Romantik, Drama film instrueret af Adrian Lyne med skuespillerne Seymour Cassel, Oliver Platt, Demi Moore, Rip Taylor fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Demi Moore og Woody Harrelson spiller Diana og David Murphy, et par som er hårdt spændt for og satser på lidt held i spil på en hurtig tur til Las Vegas. Men oddsene bliver pludselig meget mere interressante da milliardæren John Gage (Robert Redford) forhøjer indsatsen til absolut økonomisk frihed. Prisen? En lidenskabelig nat med Diana. Udbyttet? En rund millon dollars. Men hvad der synes at være en hurtig og enkel løning på deres økonomiske problemer skaber flere uoverensstemmelser end parret havde regnet med da Gages overbevisende tilbud sætter tillid, kærlighed og tiltrækning på spil. Fra den roste instruktør Adrian Lyne (Farligt begær, Flashdance) kommer her en film om et fascinerende moralsk spil, et spil hvor hver deltager han sin strategi og sine spilleregler.

Et Frækt Tilbud

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Indecent Proposal (HD)
Instruktør Adrian Lyne
Udgivelsesår 1993
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), utroskab(adultery), gambling, mangel på af penge(shortage of money), millionær(millionaire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film