Step Up: Revolution

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af Scott Speer med skuespillerne Ryan Guzman, Peter Gallagher, Stephen Boss, Kathryn McCormick fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Emily går og drømmer om at blive professionel danser og tager derfor til Miami for at opnå sit mål. Her forelsker hun sig i danseren Sean, som er leder af en dansegruppe, der lever af at optræde på gaden. Da gruppens nabolag trues med nedrivning af en forretningsmands omfattende planer om at bygge et kæmpe hotel, beslutter Sean, Emily og restens af danserne at optræde i protest mod moderniseringsplanerne. Men protesterne kan dog bringe deres egen kamp for personlig anerkendelse i fare. Step Up: Revolution er den fjerde film i Step Up-rækken, der har dans og kærlighed i centrum.

Step Up: Revolution

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie, Drama
Originaltitel Step Up Revolution
Instruktør Scott Speer
Udgivelsesår 2012
Tags Flash Mob, dans instruktør(dance instructor), Real ejendom udvikling(real estate development), Nike, dans virksomheden(dance company)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere