den lille julemand

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Luc Vinciguerra med skuespillerne Chris Leaney, Holly Fraser, Pierre-François Martin-Laval, Max Cullen fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte, for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er, han er bange for at flyve. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig og ikke mindst flyvende julemand. Baseret på den populære serie kendt fra DR Ramasjang.

den lille julemand

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel den lille julemand
Instruktør Luc Vinciguerra
Udgivelsesår 2010
Tags jul(christmas), nuværende(present), sne(snow), Santa Claus
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film