The Good Night

Er en Fantasy, Komedie, Drama film instrueret af Jake Paltrow med skuespillerne Martin Freeman, Michael Gambon, Penélope Cruz, Sonia Doubell fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Gary Shellers liv bliver vendt op og ned, da han møder den sexede, Anna. Hun er intelligent, sød og sjov, og så tilbeder hun Gary - hun er med andre ord Garys drømmekvinde. Og det er bogstavelig talt, for han møder hende kun i sine drømme. Når Gary er vågen, er han en popmusiker med en karriere, der er gået i stå, og med en kæreste, Dora, der bliver mere og mere træt af ham, og en selvopfattelse, der lader meget tilbage at ønske. Så med hjælp fra den excentriske drømmeekspert, Mel beslutter Gary sig for at forfølge det bedste, han har - drømmene. Og jo bedre hans drømme bliver, jo værre bliver hans virkelige liv, men en dag sker det utrolige - drømmen møder virkeligheden.

The Good Night

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel The Good Night
Instruktør Jake Paltrow
Udgivelsesår 2007
Tags Midlife krise(midlife crisis), drøm(dream), Lucid drømmer(lucid dreaming)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film