How to Steal a Million

Er en Romantik, Komedie film instrueret af William Wyler med skuespillerne Jacques Marin, Audrey Hepburn, Charles Boyer, Roger Tréville fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den excentriske kunstsamler Charles Bonnet (Hugh Griffith) har fået en værdifuld Venus-statue udstillet på et fint parisisk museum. Der er bare det ved det, at der er tale om en forfalskning udført af hans egen far, og Bonnets kønne, unge datter Nicole (Audrey Hepburn) kaster sig nu ud i et vovet tyveri for at få fingre i statuen, før den bliver afsløret som en forfalskning. Til det formål allierer hun sig med tyven Simon Dermott (Peter O'Toole), men undervejs må Nicole og Simon sande, at de vist ikke helt ved, hvor de har hinanden!

How to Steal a Million

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel How to Steal a Million
Instruktør William Wyler
Udgivelsesår 1966
Tags forsikring svig(insurance fraud), tyveri(theft), svingende 401(swinging 60s), kunst tyv(art thief), forfalskning(forgery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere