Enden på legen

Er en Romantik, Drama film instrueret af Neil Jordan med skuespillerne Julianne Moore, Simon Turner, Heather-Jay Jones, Ian Hart fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Romantisk drama med Ralph Fiennes og Julianne Moore i hovedrollerne som det elskende par. Året er 1939. England er i krig. Sarah Miles, som spilles af den Oscarnominerede Julianne Moore, falder pladask for forfatteren Maurice Bendrix (Ralph Fiennes) ved en af hendes respektable, men uinteressante mands fester. Det bliver begyndelsen på en stormfuld affære, som ikke er uden omkostninger. Sarah ender pludselig deres affære og efterlader Maurice sønderknust. 10 år senere blusser Marices besættelse af Sarah op igen, da han en regnfuld nat løber ind i Sarahs mand. Han får Sarah skygget, og efterhånden som forfølgelsen skrider frem, opdager han hvad den virkelige årsag var til at hun stoppede deres affære...

Enden på legen

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The End of the Affair
Instruktør Neil Jordan
Udgivelsesår 1999
Tags Køn(sex), passion, Romance, bombe(bomb), utroskab(infidelity), kirke(church), besættelse(obsession), verden krig II(world war ii), jalousi(jealousy), snyd kone(cheating wife)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film